Nahkurinverstaan piha lokakuussa

Syyslomatarjous 2012

Lähde viettämään syyslomaa Tammelaan Portaan Nahkurinverstaalle. Meillä majoitut maaseudun rauhassa, hyvien harrastusmahdollisuuksien lähellä, ja matkaa tänne on esimerkiksi pääkaupunkiseudulta vain noin sata kilometriä.

Edulliset huoneistot syyslomakaudella

Lokakuussa aikavälillä 12.-28.10.2012 huoneistomme ovat vuokrattavissa alennettuun syyslomahintaan 120 euroa/vrk tai 220 euroa/2 vrk. Hinta sisältää huoneiston enintään viidelle hengelle, liinavaatteet ja pyyhkeet, loppusiivouksen sekä kahden tunnin saunavuoron iltaisin. Myös opastettu kierros nahkatehdasmuseoomme sisältyy hintaan.

Aamiainen on tilattavissa erikseen hintaan 7 euroa/hlö tai 6-16 vuotiaat 4 euroa/ hlö. Alle 6-vuotiaille lapsille aamiainen ilmaiseksi muun perheen aamiaisen yhteydessä. Huoneistoihin on myös saatavissa 1-2 lisävuodetta hintaan 15 euroa/vuode/vrk.

Lisätietoja huoneistoista ja majoituspalveluistamme:
Majoituspalvelut

Rentouttavia lomakohteita lähiseudulla

Tammelan seudulla on loistavat mahdollisuudet erityisesti luontomatkailuun. Voit lähteä patikoimaan ja ihailemaan syksyisiä maisemia esimerkiksi Torronsuon tai Liesjärven kansallispuistoihin, jotka kummatkin sijaitsevat vain noin kahdenkymmenen kilometrin etäisyydellä Nahkurinverstaalta. Kauniille Saaren kansanpuiston alueelle on matkaa Nahkurinverstaalta vain kuusi kilometriä, ja myös sieltä lähtee useita merkittyjä vaellus- ja ulkoilureittejä.

Eerikkilän urheiluopisto sijaitsee vajaan kymmenen kilometrin päässä Nahkurinverstaalta, ja lähiseudulla on myös useita ratsastustalleja, joten voit tiedustella myös esimerkiksi niistä mahdollista ohjelmaa lomallesi. Viihdeuimala Vesihelmeen Forssaan on meiltä matkaa n. 20 kilometriä.

Varaukset ja tiedustelut

Varaukset ja tiedustelut puhelimitse 040 767 5928 tai 040 861 5555, tai sähköpostitse toimisto@nahkurinverstas.fi

Tervetuloa syysloman viettoon Nahkurinverstaalle!

Päivitetty: 10.10.2012