Nahkurinverstaan sisäänkäynti

Oxroadultra-juoksun kannustustapahtuma
Nahkurinverstaalla 17.8.2013

Oxroadultra - Härkätien ultrajuoksu

OxroadUltra ry järjestää 16.-17.8.2013 ainutlaatuisen ultrajuoksun historiallisella Hämeen Härkätiellä Turusta Hämeenlinnaan.

Kisa alkaa prologilla Turun linnan pihalta perjantai-iltana 16.8. klo 21 ja päättyy seuraavana iltana Hämeen linnaan. Varsinaisen kilpailuosuuden pituus on 100 mailia. Lisätietoa juoksusta ja muista matkan varren oheistapahtumista on saatavilla Oxroadultran omilta nettisivuilta www.oxroadultra.com

Kannustustapahtuma ja aamiainen Nahkurinverstaalla

Oxroadultran juoksijat ohittavat Portaan kylän lauantaina 17.8. aamun ja alkuiltapäivän aikana. Ensimmäiset juoksijat ovat kylällä jo aamulla noin seisemän aikaan ja viimeiset klo 14:30 aikoihin. Osallistujat juoksevat Portaassa Härkätien vanhaa linjausta Turkukujan, Portaanraitin ja Kappelintien kautta, myös aivan Nahkurinverstaan ohitse.

Nahkurinverstaan kahvio on 17.8. avoinna poikkeuksellisesti jo klo 6:00 alkaen klo 16:00 asti. Klo 6:30-12:00 on katettuna runsas ja monipuolinen aamiaisbuffet. Aamiaisen hinta on 8 euroa / hlö, alle 12-vuotiaat 4 euroa ja alle 7-vuotiaat ilmaiseksi aikuisten seurassa.

Nahkurinverstaan lähellä Kappelintien varressa on juoksijoille Portaan-Ojaisten kyläyhdistyksen organisoima huoltopiste. Huoltopisteellä on myös musiikkia sekä juoksijoiden että yleisön viihdykkeeksi, ja yleisöllekin myynnissä kahvia yms. Viereisellä Kappelinpellolla on samaan aikaan Tammelan metsänkävijöiden partioleiri, jossa partiolaiset esittelevät toimintaansa.

Tarkempia tietoja Portaan kylän palveluista Oxroadultran osallistujille, tukijoukoille ja yleisölle: Oxroadultra / Porras-esite

Tervetuloa paikalle nauttimaan aamiaista, tutustumaan partiolaisten toimintaan ja ennenkaikkea kannustamaan juoksijoita!

Päivitetty: 29.7.2013