Nahkurinverstaan sisäänkäynti

Härkätien Autosuunnistus
31.8.-1.9.2013

Härkätien Autosuunnistus - Teemana sadonkorjuu

Elo-syyskuun vaihteessa 31.8.-1.9.2013 olemme mukana Härkätien Autosuunnistus -tapahtumassa, jossa on tänä vuonna teemana sadonkorjuu.

Osallistujat voivat viikonlopun aikana kiertää Autosuunnistuksen eri kohteissa Härkätien varrella. Jokaisesta kohteesta saa leiman Autosuunnistuspassiin, ja jo viidellä leimalla osallistuu arvontaan, jossa voi voittaa mukavia Härkätie-aiheisia palkintoja.

Matkan varrella suunnistajilla on myös mahdollisuus tehdä ostoksia, tutustua erilaisiin näyttelyihin, ruokailla ja kahvitella sekä tietenkin myös yöpyä. Koska jo viisi leimaa passissa riittää, pystyy suunnistukseen osallistumaan nopeammallakin aikataululla, mutta mahdollisuutena on myös viettää rauhallinen ja ikimuistoinen viikonloppu Hämeen Härkätiellä.

Useimmat kohteet ovat tapahtumapäivinä avoinna klo 10-18.

Lisätietoa tapahtumista on saatavissa tapahtuman Facebook-sivulta.

Tapahtuma Nahkurinverstaalla

Myös Nahkurinverstas on 31.8.-1.9. avoinna klo 10-18. Myynnissä on koko päivien ajan teemaan sopivaa ruokaa sekä kahvia ja leivonnaisia. Mukaan ostettavaksi on tarjolla mm. Syrjälän lammastilan tuotteita kuten lampaantaljoja ja lihasäilykettä, omasta marjasadosta valmistettuja hilloja ja leivonnaisia sekä muita lähiruoka- ja sadonkorjuutuotteita.

Museoomme on tapahtumapäivinä ilmainen sisäänpääsy.

Tervetuloa!

Päivitetty: 26.8.2013