Kesätyöpaikat 2021

Etsimme Portaan Nahkurinverstaalle kesätyöntekijöitä kesäksi 2021. Tarjolla on eri tasoisia tehtäviä, joihin palkkaamme yhteensä 3-4 henkilöä.

Matkailuyrityksen kesätyöntekijä

Tähän tehtävään haemme tammelalaisia 15-17 -vuotiaita (2004-2006 syntyneitä) nuoria, joiden kesätyöllistämiseen on mahdollista saada tukea Tammelan kunnalta.
Tehtävät sisältävät monipuolisesti erilaisia matkailuyrityksen töitä kuten majoitus- ja ravintolatilojen siivousta ja keittiöapulaisen tehtäviä. Lisäksi on mahdollista päästä kokeilemaan asiakaspalvelutyötä ja esim. opastuksia museossa.
Aikaisempaa työkokemusta ei välttämättä tarvita, mutta toivomme reipasta ja positiivista asennetta tehtävien hoitamiseen.
Työaika: 6 h/päivä, 20 työpäivää. Työpäiviä on myös viikonloppuisin.
Palkka: 600 €/ 20 työpäivää + MaRaVa:n mukaiset lisät ilta- ja sunnuntaityöstä.
Mahdollisuus tehdä lisäpäiviä 20 päivän jakson jälkeen erikseen sovittavalla tuntipalkalla.

Ravintolan kesätyöntekijä

Tähän tehtävään haemme tammelalaisia 17-20 -vuotiaita (2001-2004 syntyneitä) nuoria, joiden kesätyöllistämiseen on mahdollista saada tukea Tammelan kunnalta.
Tehtävä sisältää erityisesti ravintolatyötä, joka voi painottua osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan joko myynti- ja tarjoilutyöhön tai keittiötyöskentelyyn kuten ruuanvalmistukseen ja leivontaan.
Lisäksi tehtävä sisältää ravintolatilojen siivousta ja tarvittaessa myös majoitustilojen siivousta. Asiakaspalvelun osana on mahdollista tehdä myös opastuksia museossa.
Tähän tehtävään odotamme hakijoilta jo jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä esim. aikaisempina kesinä. Hygieniapassi ja/tai anniskelupassi katsotaan eduksi.
Työaika: 6 h/päivä, 20 työpäivää. Työpäiviä on myös viikonloppuisin.
Palkka: Minimi 800 € / 20 työpäivää + MaRaVa:n mukaiset lisät ilta- ja sunnuntaityöstä.
Mahdollisuus tehdä lisäpäiviä 20 päivän jakson jälkeen erikseen sovittavalla tuntipalkalla.

Ravintolatyöntekijä

Tähän tehtävään otamme mielellään vastaan hakemuksia kaikilta täysi-ikäisiltä matkailu- ja ravintola-alasta kiinnostuneilta ja niistä työkokemusta omaavilta sekä kyseisten alojen opiskelijoilta, asuinpaikasta riippumatta.
Työ on ravintolatyötä, joka voi painottua osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan joko myynti- ja tarjoilutyöhön tai keittiötyöskentelyyn kuten ruuanvalmistukseen ja leivontaan.
Tehtävään vaaditaan 18 vuoden ikää. Keittiötyöhön vaaditaan hygieniapassi ja myyntityöhön anniskelupassi, ravintola-alan opinnot tai työkokemus katsotaan eduksi.
Työaika: 20-40 h / viikko
Palkka: MaRaVa TES:n mukainen tuntipalkka


Voit hakea tehtäviin täyttämällä allaolevan hakemuslomakkeen tai lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen info@nahkurinverstas.fi viimeistään 11.4.2021. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä sähköpostitse tai puhelimella numeroon 040 7675928.

Täytä tästä HAKEMUSLOMAKE

Portaan Nahkurinverstaan tietosuojaseloste.

Päivitetty: 10.3.2021