Kokous- & juhlatila

Rauhallinen kokouspaikka Hämeessä

Portaan Nahkurinverstaalla Tammelassa pääset viettämään kokousta idyllisessä ja mieleenpainuvassa ympäristössä, vain noin tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta sekä Turusta ja Tampereelta. Kauniissa maaseutuympäristössä on helppo irtautua arkipäivän rutiineista ja kiireestä.

Kokoustila ja -välineet

Olemme rakentaneet 1800-luvun nahkatehtaan entiseen nahkojenkuivatus- ja varastotilaan kokouspaikan, joka soveltuu sekä lyhyempien että useampipäiväisten kokousten järjestämiseen. Kokoustila on toteutettu mahdollisuuksien mukaan vanhaa museorakennusta kunnioittaen, mutta nykyajan tarpeet huomioon ottaen. Rauhallinen tila, mukavat tuolit sekä toimiva tekniikka takaavat sujuvat kokoukset ja auttavat asiakkaitamme viihtymään.

Tila soveltuu kokouksen tyypistä ja halutusta pöytäjärjestyksestä riippuen enimmillään noin 50 hengen kokoustilaisuuksiin.

Kokoustilassa on valkokangas, dataprojektori, wlan (valokuituyhteys) ja fläppitaulu. Muita kokousvälineitä on saatavissa erikseen tilattaessa.

Otamme vastaan vain yhden kokousryhmän kerrallaan, joten voimme tarjota yksilöllistä, asiakkaan tarpeiden mukaista palvelua.

Majoitus kokousryhmille

Enintään kymmenen hengen pienryhmille voimme tarjota myös majoituksen Nahkurinverstaan pihapiirissä. Majoittujille pihatalon huoneistot toimivat tarvittaessa myös ryhmätyötiloina. Isommille ryhmille järjestämme tarvittaessa majoituksen lähiseudulta.

Aktiviteetit kokousasiakkaille

Opastettu kierros kokoustilan yhteydessä sijaitsevaan nahkatehdasmuseoon tarjoaa halutessanne mukavan hengähdystauon kokouksen lomaan, ja toiveidenne mukaisesti voimme järjestää kokouksen yhteyteen myös muuta ohjelmaa ja vapaa-ajan aktiviteetteja. Vaihtoehtoina ovat esimerkiksi melonta, sup-lautailu, jollapurjehduskokeilu, patikointi Saaren kansanpuistoon ja Kaukolanharjun näkötorniin jne.

Myös majoitusrakennuksessa sijaitseva puulämmitteinen Aito-kiuas -sauna on luonnollisesti kokousasiakkaidemme varattavissa. Saunojille on uintimahdollisuus pienessä Turpoonjoessa.

Kokousruokailut

Kokousten ruokatarjoilut valmistuvat Nahkurinverstaan omassa keittiössä. Valmistamme ruuat itse ja hyödynnämme paljon lähiseudulla tuotettuja sesonginmukaisia raaka-aineita. Käytämme vain kotimaista lihaa. Perinteisempien kokousruokien lisäksi on mahdollista valita ruuaksi myös ns. teemabuffetteja, kuten burger buffet, Mexican buffet tai sesonkivaihtoehtona blinibuffet.

Varaukset ja tiedustelut

Varaukset ja tiedustelut puhelimitse 040 767 5928 tai 040 861 5555, tai sähköpostitse info@nahkurinverstas.fi

Päivitetty: 2.4.2019