Majoitusrakennus

Tasokasta majoitusta Tammelassa
Hämeen Härkätien varrella

Portaan Nahkurinverstaalla voit yöpyä maaseudun rauhassa, keskellä idyllistä kylämiljöötä. Majoitustilamme sijaitsevat pihataloksi kutsutussa rakennuksessa, joka on alun perin valmistunut v. 1943 verstaan suutareiden ja muiden työntekijöiden asuintaloksi. Juuri kunnostetussa rakennuksessa on kaksi viihtyisää ja kodikasta huoneistoa.

Vuokraamme huoneistoja 1-6:lle hengelle ja huoneiston hinta perustuu majoittujien lukumäärään. Tarkemmat tiedot löytyvät Majoitushinnat-sivuilta. Alakerran huoneistossa on neljä vuodepaikkaa ja yläkerran huoneistossa kuusi. Lisäksi kumpaankin huoneistoon on mahdollista saada kaksi lisävuodetta.

Molemmissa huoneistoissa on mm. keittiö, sisä-wc ja suihku sekä laadukkaat vuoteet kaikille majoittujille. Huoneistohotellityyppiset majoituspakettimme sisältävät myös enemmän palvelua kuin esimerkiksi mökkimajoitus yleensä: laadukkaat liinavaatteet ja pyyhkeet kuuluvat aina majoituksen hintaan ja vuoteet on valmiiksi sijattu. Samoin tilojen loppusiivous sisältyy aina majoitushintaan.

Aivan Hämeen Härkätien varrella sijaitsevat tilat soveltuvat sekä yhden yön majoittumiseen että pidempiaikaiseen lomanviettoon Kanta-Hämeessä. Lähistöllä on paljon harrastusmahdollisuuksia. Erityisesti liikuntaan ja luontomatkailuun löytyy Tammelasta runsaasti vaihtoehtoja. Lisätietoja lähiseudun aktiviteeteista, nähtävyyksistä ja tapahtumista löydät mm. sivun vasemman laidan linkkien avulla.

Majoitusrakennuksessa sijaitseva sauna on kaikkien asukkaidemme käytössä. Saunan lämmitykseen on valittavissa kaksi puulämmitteistä kiuasta: joko perinteinen kertalämmitteinen Aito-kiuas tai jatkuvalämmitteinen kiuas. Aitokiukaan lämmitys kestää 3-5 tuntia, mutta odotus palkitaan pehmeillä, mutta intensiivisillä löylyillä. Uintimahdollisuus on pihan laidalla virtaavaassa puhdasvetisessä Turpoonjoessa.

Varaukset ja tiedustelut puhelimitse 040 767 5928 tai 040 861 5555, tai sähköpostitse info@nahkurinverstas.fi

Päivitetty: 15.1.2021