Kahvio

Ravintola

Kesän 2020 aukioloajat ja menut julkaisemme kevään aikana.

Kesäkuun alkuun asti Nahkurinverstaan ravintola palvelee tilausravintolana. Ruuat valmistamme itse omassa keittiössämme. Käytämme vain kotimaista lihaa, ja myös lihavalmisteiden osalta suosimme tuotteita, joiden valmistuksessa on käytetty suomalaista lihaa. Myös muiden tuotteiden osalta käytämme tuoreita, mahdollisuuksien mukaan kotimaisia ja lähialueella tuotettuja raaka-aineita.

Ravintolassamme on anniskeluoikeudet, joten voit nauttia ruuista myös oluen tai viinilasillisen kera, ja kesän aukioloaikoina myös pistäytyä vain lasilliselle esimerkiksi pihapöytiimme.

Retkiryhmille järjestämme ruokailut ja kahvitarjoilut tilauksesta.

Ravintolamme on ympäri vuoden avoinna tilauksesta. Valmistamme omassa keittiössämme tarjoilut erilaisiin juhlatilaisuuksiin, illanviettoihin ja kokouksiin.

Tunnelmallinen tila soveltuu hyvin myös erilaisten perhe- ja yritysjuhlien viettoon. Pöytäpaikkoja tilassa on noin 50. Kokouksia varten tilasta löytyy tarvittava välineistö, ja rauhallisessa ja viihtyisässä ympäristössä on helppo irrottautua arjen rutiineista. Kokous on mukava lopettaa vaikka illalliseen ja jokiuintiin saunan kera.

Meillä majoittuvat asiakkaat voivat tilata ravintolastamme etukäteen aamiaiset sekä sovitusti myös muita aterioita.

Tiedustelut puhelimitse 040 767 5928 tai 040 861 5555, tai sähköpostitse info@nahkurinverstas.fi

Päivitetty: 7.2.2020